Szenvedélyes tervező, és fejlesztő informatikus szakemberek vagyunk

Szinte megszámlálhatatlan éve tevékenykedünk az informatika világában (programozás, adatbázis kezelés, és rendszergazda területeken).

Mit csinálunk?

Egy kész, előre elkészített keretrendszerrel dolgozunk, így nem a nulláról kell felépítenünk honlapját. Az előre elkészített elemekből könnyedén, és nagyon gyorsan képesek vagyunk a megfelelő funkciókkal ellátott weboldalát elkészíteni, amely az Ön igényének teljes mértékben megfelel.
Több ilyen weboldalkészítő rendszert is kipróbáltam, hogy ne kelljen folyton a nulláról felépíteni egy weboldalt, ez jó ügyfeleimnek, mert gyorsan (ez ma egy rendkívül fontos szempont) el tud készülni egy mai kornak megfelelő weboldal. Programozói tudásunkra is alapozhat, így egyedi megoldásokat is meg tudunk valósítani Önnek.

Elkészített weboldal

Átlagos elégedettség

Szőke Barna

Ki vagyok én?

Szőke Barna

Weboldal készítő szakember

Az informatika világa áll hozzám a legközelebb, így ennek szenteltem az életem, (programozás, adatbáziskezelés, rendszergazda területeken). Miután megszereztem első diplomámat mérnök informatikus szakon, a programozást mélyebben a Debreceni Egyetem kurzusain sajátítottam el. A szakma folyamatos és dinamikus fejlődése miatt az állandó tanulás lett életem része. Több mint tíz éve elsősorban webfejlesztéssel foglalkozom.

Az évek folyamán megismerkedtem számos weboldalkészítési technikával, programnyelvvel (Java, Php, HTML, CSS, JavaScript, stb.), web design trükkökkel, tartalomkezelőkkel (WordPress, Joomla, Drupal).

Hosszasan tanulmányoztam a webes technológiákat, és ez vezetett ahhoz az elhatározáshoz, hogy akkor nyújthatom a legjobb szolgáltatást ügyfeleimnek, ha specializálódom egy szélesebb körben alkalmazható, modern, és mindig naprakész, könnyen használható rendszerre. Így a WordPress keretrendszerrel készítem el a weboldalakat ugyanis tapasztalataim, és a visszajelzések azt mutatják, hogy a WordPress felel meg leginkább a ügyfeleim elvárásainak.

 

Ezt a döntésemet az is alátámasztja, hogy az internet 1/3-át WordPress alapon készítik el.

Szakmai jártasság

Programozás: Java SE, Php, HTML, CSS, JavaScript
Keretrendszer: Yii2
Tartalomkezelők: WordPress, Joomla
Webshop: WooCommerce, Opencart

  • Szakképzett informatikus vagyok, a folyamatos tanulás része a mindennapjaimnak
  • Nagyon sok különféle igénnyel találkoztam, nyugodtan kérdezhet bármit tőlem
  • Nem adom fel könnyen a dolgokat, addig csinálom, amíg jó nem lesz.
  • Mindig a megoldást keresem, nem a kifogásokat
  • Keressen, hogy bebizonyíthassam a fenti sorokat Önnek!
“Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy szeretteim mindig is támogattak, így a folyamatos fejlődés reésze az életemnek, követem a gyorsan változó trendeket, így szakmailag kiteljesedhetek, ezért teljes elhivatottsággal tudom folytatni munkámat.”
Szőke Barna

Értékeink és jövőképünk

Küldetésünk

Segíteni mindenkinek, aki honlapot szeretne, és olyan támogatást adni hozzá, amilyet szeretne, hogy ne a weblap építéssel töltsék ügyfeleim az időt, hanem azzal, amihez igazán értenek.

Adatokkal dolgozunk

Tudjuk, hogy adatai értékesek, így a titoktartás számunkra alapvető fontosságú

Előre tekintünk

Nyitottak vagyunk az új technológiák iránt, így Ön a legjobb, és legmodernebb megoldást kapja tőlünk.

Jövőképünk

Még több elégedett ügyfél, és sikeres vállalkozás, akik továbbadják jóhírünket a nagyvilágban, hogy minél több jó minőségű weboldal készüljön, így javítva weboldaluk látogatóinak elégedettségét.

Öröm és inspiráció

Minden munka kihívást jelent számunkra, és Örömmel végezzük el a ránk bízott feladatokat.

Úgy gondoljuk, hogy kapcsolatunk, és az együttgondolkodás már a honlap elkészítése előtt elkezdődik. Feladatunk az, hogy összekapcsoljuk azokat a különféle módszereket, amelyekkel Ön a technológián keresztül megkapja azt, amit vár.

Van egy Projektje?

Keressen minket, és közösen megvalósítjuk azt, amit elképzelt.

Ossza meg